INKIJKEXEMPLAAR

Ondertitel: Lekkere en pure recepten voor elke dag
Auteur: Suzanne Beekenkamp
Prijs: € 24,95
Aantal pagina’s: 200
Verschijningsvorm: Paperback
Afmeting: 17 x 24 cm
Verschijningsdatum: 19-10-2021
ISBN: 9789492847089

Vaker plantaardig!

Vaker kiezen voor plantaardige gerechten is beter voor je gezondheid, onze aarde en voor het welzijn van dieren. Een win-win-winsituatie dus.

Er wordt zoveel geschreven over gezondheid en voeding. Het ene dieet belooft nog meer dan het andere. In die warboel raak je toch volledig de draad kwijt? Daarom is het goed om terug te gaan naar de basis. Gewoon gezond eten met als basis uitsluitend pure en plantaardige voeding.

Plantaardig en gezond koken hoeft niet ingewikkeld te zijn. En dat wil Suzanne je met dit boek laten ervaren. Kortom: gezond eten is leuk, lekker en makkelijk!

Zij heeft een aantal praktische tips voor je op een rij gezet. Daarnaast staat het boek vol makkelijke en snelle recepten: variërend van gezonde ontbijtgerechten, salades, soepen, tussendoortjes, zoete gerechten tot avondmaaltijden.

Laat je verrassen door de pure en plantaardige keuken!

Suzanne Beekenkamp is foodblogger, receptontwikkelaar en voedingscoach.
Met haar platform Puur Suzanne heeft zij al vele mensen geïnspireerd om vaker plantaardig te gaan eten.

‘Dit kookboek is voor iedereen toegankelijk die vaker plantaardig wilt eten (zelfs de titel is perfect).’

- De Hippe Vegetariër

‘Allemaal gezonde, makkelijk te maken recepten en een diversiteit aan recepten. Ik vind het super chill vormgegeven omdat het niet zo druk is van binnen, het is juist heel erg sereen. Een mooie verzameling aan recepten die echt makkelijk te maken zijn. Een toegankelijk kookboek! Echt een waardevolle aanvulling op je collectie.’

- Plantaardige diëtist Lokbe Faasen

‘Een van mijn favoriete plantaardige kookboeken.’

- Valentine Dillisse, arts voor integrale geneeskunde en leefstijl

'Super toegankelijke gerechten zonder ellenlange ingrediëntenlijsten. Ik raad m aan. 👌🎉'

- Priscilla, Plantaardig Diëtist

Heel toegankelijke recepten en gezond en ook nog eens goed voor de aarde, alles wat mijn hartje begeerd! Een dikke aanrader!

– Natascha, Plantaardiger

'Vaker plantaardig is precies wat het beloofd; een basis kookboek met pure recepten. Voor mensen die vaker willen kiezen voor plantaardig eten is het een ideaal kookboek. En ook voor vegans of vegetariërs die zoekende zijn naar een gezonde(r) voedingspatroon, geeft het goed richting.'

- DuurzameKeuzes

'Het is net uitgebracht en ik ben er zelf erg blij mee. Dit boek is makkelijk en recepten waar weinig ingrediënten voor nodig zijn. (Daar hou ik van!)🥳 Uiteraard helemaal vegan!'

- Plantpedagoog

‘Dikke vette aanrader 💪🏻’

– Ellen Jansen, Natuurell