INKIJKEXEMPLAAR

Ondertitel: Inclusief dr. Gregers Twintig-en-een Tips om sneller af te vallen
Auteur: Michael Greger
Prijs: € 34,95
Aantal pagina's: 544
Verschijningsvorm: Paperback
Afmeting: 17 x 24 cm
Verschijningsdatum: 1-4-2021

Hoe overleef je diëten?

Ontdek de grensverleggende wetenschap achter gezond afvallen met blijvend resultaat

Het lijkt wel alsof er iedere maand weer nieuwe diëten opduiken. Toch neemt het aantal mensen met obesitas toe en daarmee het aantal mensen met ziekten en gezondheidsproblemen. Het is tijd voor een andere aanpak. Michael Greger, auteur van de bestseller Hoe overleef je?, richt zijn aandacht nu op de meest recente onderzoeken naar de oorzaken van obesitas en de remedies hiervoor.

Michael Greger zoekt naar de optimale criteria om afvallen mogelijk te maken, waarbij hij belangrijke waarde hecht aan hoe voedingsmiddelen onze gezondheid en levensduur beïnvloeden. Hij stelt vast wat de belangrijkste onderdelen zijn van het ideale dieet voor gewichtsverlies; zoals caloriedichtheid, de insuline-index en de darmflora. Hieruit blijkt dat onbewerkt plantaardig eten essentieel is voor succes.

Dit boek gaat verder dan alleen maar voeding. Michael Greger heeft 21 afvalversnellers geïdentificeerd die onze natuurlijke vetverbrandingscapaciteit kunnen maximaliseren. Hij heeft de ultieme gids voor gewichtsverlies samengesteld, met een tijdloze, proactieve benadering die bestand is tegen elke nieuwe trend. Boordevol praktische adviezen en baanbrekend voedingsonderzoek. Hoe overleef je diëten? maakt een eind aan diëten en vervangt die constante afvalstrijd door een eenvoudige, gezonde en duurzame levensstijl.

Michael Greger is een internationaal bekende arts, voedingsdeskundige en oprichter van de populaire website Nutritionfacts.org. Daarnaast is hij de auteur van de succesvolle wereldwijde bestseller Hoe overleef je? (How not to die).

Dit boek is goud waard!

- Lisette Weustenenk, Volwaardig Plantaardig

Het boek ‘Hoe overleef je diëten?’ is een aanrader voor iedereen die een optimaal gewicht wil bereiken en/of behouden. Ik zou zeggen: voed jezelf met de kennis uit dit boek en voed daarna je lichaam met de optimale voedingsmiddelen. Enjoy!

- Armanda Govers, Even Geen Vlees

Als je wil leren waarom je JUIST koolhydraten moet eten voor een gezond gewicht, wat er nou wel en niet bewezen is over vasten, hoe je een gezond gewicht behoud en nog veel meer dan is dit boek er eentje voor jou.

- Plantaardige diëtist Lokbe Faasen

Het is een uitgave die heel grondig duidelijkheid schept in de vele, vaak tegenovergestelde, onderzoeksresultaten en meningen. Het boek biedt een schat aan informatie die in iedere huisartsenpraktijk en bij andere zorgverleners van veel waarde kan zijn.

- Rien, BeterwEten